Livepodd hos UF: USApodden och Det Politiska Spelet! – Oktober 24


 
Sveriges radios succépoddar USApodden och Det Politiska Spelet kommer till UF Uppsala! Under flera år har dessa poddar guidat lyssnare genom aktuella händelser, kontroverser och dramatik i amerikansk och svensk politik. Onsdagen den 24e oktober är vi därför mycket glada att välkomna både USApodden och Det Politiska Spelet till oss här i Uppsala!
Ett av de viktigaste mellanårsvalen i USA:s historia närmar sig med stormsteg – ett val som blir ett lackmustest för president Donald Trump, och ett styrkeprov för Demokraterna som har möjlighet att ta tillbaka hela eller delar av kongressen.
Här hemma i Sverige har vi precis haft riksdagsval och en skakig regeringsbildning har tagit sin början. Men hur kommer politiken att se ut framöver, och hur har den amerikanska politiken letat sig in i den svenska valrörelsen?
Kom och se, lyssna och ställ frågor när Sara Stenholm Pihl, Ginna Lindberg och Henrik Torehammar, Tomas Ramberg och Maggie Strömberg spelar in Sveriges Radios USApodden och Det Politiska Spelet live inför publik!
PLATS: Ekonomikum, hörsal 4
TID: 17.30-19.30
PRIS: Gratis, men kom i tid! Det kan bli fullsatt.
Facebook-eventet finns här!
I samarbete med Folkuniversitetet.

Share with your friends

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin