Utlysning av posten som redaktör

Som redaktör ansvarar du för föreningens medlemstidning Uttryck. Tillsammans med din redaktörskollega leder du redaktionsgruppen i arbetet med tidningen från idéstadiet till tryckeriets pressar. Uttryck utkommer tre gånger per år och som redaktör har du det yttersta ansvaret för att tidsplanen hålls och att tidningen fylls med intressant material. Uttryck finns även på internet, men där samarbetar du med webbredaktören.
Redaktörsparet arbetar främst med samordning och feedback på skribenternas texter. Det är därför viktigt att du har erfarenhet som skribent och känner dig bekväm med att kommentera andras texter, men även att du är välorganiserad och van att leda en grupp. Att vara redaktör är både utvecklande och inspirerande. Du har stora möjligheter att förnya tidningen och testa dina egna idéer. Totalt uppgår arbetsbördan till minst 10 timmar i veckan och är som störst tiden innan deadline.
Ta chansen att utveckla ditt skrivande och ledarskap! För att söka styrelseposten som radioansvarig, skicka in ett personligt brev om dig själv och dina relevanta meriter (1/2-1 A4) till val@ufuppsala.se senast den 8 februari 2016. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter i mejlet. Framgångsrika kandidater kommer att kallas till intervju.

Share with your friends

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin